top of page
Cocktailshaker.jfif

De man en het bedrijf

‘Het begon allemaal 17 jaar geleden met Flairtenders’ vertelt Cees. Ik verhuurde mijzelf destijds als flessengooier  met een eigen mobiele bar en ontmoette ergens op een evenement iemand met veel betere skills dan ik. Toen ik er later achter kwam dat hij een cocktailbar op Texel had zijn we gaan fuseren en is de naam Barplanet ontstaan. Gedurende onze periode op Texel hebben we de cocktailbar steeds verder uitgebreid en ons concept telkens succesvol weten aan te passen.

 

Na een aantal jaar plezier op het Noord Hollandse vakantie-eiland keerden de heren terug naar Zaandam om zich vol te richten op het professionaliseren van Barplanet.  Wederom met de overtuiging dat je voor de muziek uit moet lopen en jezelf telkens opnieuw moet uitvinden. 'Hier zijn we tot op heden telkens goed in geslaagd en ik ben ontzettend trots op ons team'.

Werkgeluk 

Bedrijven zijn zich steeds meer bewust dat werkgeluk bijdraagt aan het verbeteren van de productiviteit en het reduceren van ziekteverzuim.  Bedrijfevents zijn ideale momenten om successen te vieren en om een blijk van waardering uit te spreken. 

We zijn benieuwd of waardering ook voor Cees een drijfveer is? 'Jazeker, de waardering die ik krijg van onze klanten  zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier achter de bar sta'. Als wij na afloop een mailtje ontvangen waarin staat dat men zeer tevreden is over het contact en de uitvoering. Daar doen we het toch voor!'.  

Welke blijk van waardering is jou tot op de dag van vandaag bijgebleven? 'Twee  jaar geleden heeft mijn compagnon besloten zijn geluk elders te beproeven.  Hierdoor kwam de volledige besluitvoering bij mij te liggen. Om van hem dan  te horen dat hij trots is op de  stappen die we hebben gezet met het bedrijf, dat doet mij heel veel'. 

Cocktailkaart.jfif
bottom of page