PR & Content medewerkers

Communicatie is een belangrijk instrument om draagvlak voor jouw idee en/of een verandering te creëren? Maar hoe pak je dit aan? En wat als de tijd je ontbreekt?

Bij Laagdrempelig kun je op tijdelijke-, project- of opdrachtbasis expertise inhuren om een afdeling of persoon te ondersteunen bij communicatie vraagstukken.

Onze contentcreators helpen je met het creëren en verspreiden van aansprekende teksten en vernieuwende content. Altijd binnen 24 uur en voor een vast tarief van € 45,- per uur.

We denken graag mee over mogelijke oplossingen voor jouw uitdaging. 

Zowel op basis van een content- of communicatiestrategie als ook zonder kunnen wij het volgende voor je uit handen nemen:

  • Content ophalen, schrijven en verspreiden (zowel on- als offline)

  • Het publiceren en posten van content en actief reageren op interactie

  • De effecten van de content monitoren en de resultaten daarvan in beeld brengen

 

HR specialisten

Human resources gaat over mensen. Werken vanuit inleving, vertrouwen, openheid en eerlijkheid. HR-mensen bewaken de cultuur en zijn vaak een tussenschakel die verbinding zoekt met iedereen binnen de organisatie. 

Bij Laagdrempelig kun je op tijdelijke-, project- of opdrachtbasis expertise inhuren om groei en ontwikkeling van teams en individuele medewerkers te stimuleren. Altijd binnen 24 uur en voor een vast tarief van € 90,- per uur.

Onze HR specialisten helpen met en bij verandering. Zij zorgen voor ondersteuning van management en directie door inzicht te geven in hoe medewerkers hun werkomgeving beleven en in hoeverre zij betrokken en toegewijd zijn. 

Zowel op basis van een HR-strategie als ook zonder werken wij in opdracht van jou graag aan de volgende elementen:

  • Collectieve drijfveren

  • Leiderschap

  • Teamfunctioneren

  • Arbeidsmotivatie

We denken graag mee over mogelijke oplossingen voor jouw uitdaging. 

Contact

Lagendijk 3

1541 KA

Koog aan de Zaan

info@laagdrempelig.eu

+31 85 444 49 00​​

Volg ons

© Laagdrempelig 2019