top of page

Laagdrempelig gaat samenwerking aan met MEE Amstel en Zaan.

Liever een goede buur dan een ....
 

Sinds kort is Mee Amstel en Zaan neergestreken in Business Center De Bedrijvige Bij. Vanuit hier zet coördinator Ingrid de Ruiter zich met hart en ziel in voor een samenleving die toegankelijk is voor iedereen.    


MEE Amstel en Zaan is een stichting die ervoor zorgt dat mensen met een beperking volwaardig mee kunnen doen in de samenleving. Zij bieden ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking. Zij ontwikkelen 
projecten en innovaties die gericht zijn op het versterken van de zelfredzaamheid en eigen kracht van kwetsbare burgers.
 

Voor haar activiteiten was Mee Amstel en Zaan naarstig op zoek naar een geschikte en inspirerende trainingsruimte. Zoals een goede buur betaamt is Laagdrempelig Ingrid ten hulp geschoten en heeft één van haar creatieve ruimtes ter beschikking gesteld. 


"Wij als Laagdrempelig dragen graag ons steentje bij aan een samenleving waarin iedereen gelijk is en zijn daarom een samenwerking aangegaan met stichting MEE Amstel en Zaan".

Wil je meer weten over stichting MEE Amstel en Zaan klik dan hier
 

FIT.png
_83A4298 lowres.jpg
bottom of page