top of page

Nieuws

We missen het échte contact met onze collega's, de flauwe kantoorhumor, de vrijmibo en misschien zelfs wel de route naar kantoor.  Hoe houden we dat thuiswerken nog een tijdje vol. Als HR-verantwoordelijke kun je helaas niet de maatregelen van het kabinet veranderen. Maar je kunt wel het verschil maken. Hoe? 

Op 10 en 15 september jl. stond Laagdrempelig letterlijk en figuurlijk voor de camera op de medewerkersbijeenkomst van Robidus Groep B.V..  Het evenement stond in het teken van de visie van Robidus en de vertaling hiervan naar Verzuim, ZW, WW en Obra. Laagdrempelig was gevraagd te zorgen voor de transformatie van het offline -naar een online event en het verzorgen van een inspirerende en creatieve workshop. 

In navolging op het HR-congres ‘Gelukkig werk jij?!’  organiseren wij dit jaar, onder het genot van een goed verzorgde lunch in de buitenlucht, twee bijeenkomsten over het effect van verandering en vernieuwing op jouw werkgedrag. 

Digitale evenementen zitten ontzettend in de lift. We zien ook steeds meer de échte voordelen van het online event. Maar ‘hoe zorg je op afstand ook voor de benodigde verbinding, tussen bezoekers onderling en het event’? Laagdrempelig deelt haar ervaringen en komt met een advies aan alle betrokkenen.

 

Juist in deze tijd zijn mensen zich meer en meer bewust van hun werk- en privésituatie, hierdoor ontstaat er ruimte voor reflectie en nieuwe ontwikkelingen. Waar de één pas op de plaats maakt, snakt de ander naar ontwikkeling en uitdaging. Blijf als werkgever in contact met je medewerkers en zorg dat ze in balans en geboeid blijven.

Vanwege het overweldigende succes interviewen wij ook de gehele maand januari Zaanse ondernemers en beïnvloeders over het thema werkgeluk. In deze editie staat Hasan Ersintepe docent aan het Regio College , in de schijnwerpers.   

​​​Vanwege het overweldigende succes interviewen wij ook de gehele maand januari Zaanse ondernemers over het thema werkgeluk. In deze editie staat Myrna van Kemenade, eigenaresse van Yogadreams, in de schijnwerpers.   

​​In het kader van de training Persoonlijke kracht & drijfveren interviewen wij de gehele maand december Zaanse ondernemers over het thema werkgeluk. In deze editie staat Daan Horak, eigenaar van CellCharge, in de schijnwerpers.   

​In het kader van de training Persoonlijke kracht & drijfveren interviewen wij de gehele maand december Zaanse ondernemers over het thema werkgeluk. In deze editie staat Stefano Seedorf, eigenaar van SS4P, in de schijnwerpers.   

In het kader van de training Persoonlijke kracht & drijfveren interviewen wij de gehele maand december Zaanse ondernemers over het thema werkgeluk. In deze editie staat Cees Molenaar, eigenaar van Barplanet, in de schijnwerpers.   

Je evenementen een integraal onderdeel laten uitmaken van je marketingstrategie is voor veel organisaties nog geen gemeengoed. Toch is het  een hele logische en zinvolle stap om te zetten.

Deze kick-off is bedoeld voor HR-managers/adviseurs en werkgevers die aan de slag willen met persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk.

Zoals ieder jaar organiseert Laagdrempelig ook deze zomer weer een speciaal trainingsprogramma. Tegen een sterk gereduceerd tarief kun je je inschrijven voor een drietal opleidingen die normaliter alleen incompany aangeboden worden.

Op 21 mei 2019 vond te Koog aan de Zaan de eerste van 3 lunchsessies plaats die allen in het teken staan van de Zaanse arbeidsmarktomstandigheden maar die tevens verfrissende inzichten voor de eigen organisatie opleveren. 

Laagdrempelig organiseert in navolging op hét HR-congres een 3-tal bijeenkomsten om de uitdagingen op de arbeidsmarkt in Zaanstreek-Waterland aan te pakken.

Op dinsdag 29 januari 2019 vond in Bedrijvencentrum De Bedrijvige Bij in Koog aan de Zaan hét HR-congres ‘Gelukkig werk jij?!’ plaats. Een drukbezochte middag speciaal georganiseerd voor HR-professionals uit de regio.

 

MEE Amstel en Zaan

Laagdrempelig draagt haar steentje bij. Samenwerking met MEE Amstel en Zaan. 

Carrièrecafé kijkt terug op geslaagd event

Op 13 juni jl heeft Laagdrempelig een groep interim professionals van Carrièrecafé op een unieke wijze kennis laten maken met de methodieken Lean en SCRUM. Benieuwd naar het concept van de Agile Kookstudio. 

Niels Wilcke versterkt team Laagdrempelig

Medio oktober is Niels Wilcke toegetreden als partner bij Laagdrempelig. 

Unica Amsterdam kiest voor Laagdrempelig

Op 17 november vindt de Unica Talenten dag plaats in het Afas stadion. Deze unieke bijeenkomst wordt georganiseerd door Laagdrempelig en haar partners.

Laagdrempelig is verhuisd

Laagdrempelig heeft haar intrek genomen in een nieuw kantoorpand.
Door de groei van Laagdrempelig was het bedrijf toe aan een grotere omgeving met meer faciliteiten.
 

Laagdrempelig heeft weer ruimte voor een staigaire

Wie wordt de gelukkige?
Er is weer een stageplaats beschikbaar bij Laagdrempelig voor de periode februari-juni 2016.
Interesse?

Laagdrempelig sponsort goede doelen veiling van Juniorkamer Zaanstreek

Op donderdag 17 december heeft de jaarlijkse veiling van de Junior Kamer Zaanstreek plaatsgevonden. Diverse bedrijven uit de Zaanstreek veilde daar objecten voor het goede doel.

Spaar mee bij Laagdrempelig

Op 14 december is Laagdrempelig met een nieuw programma gekomen voor haar partners. Dit maakt het samenwerken nog professioneler en eenvoudiger.

 

Op de dag van de goedheiligman, was het ook feest bij Laagdrempelig.
Weliswaar werd er een heel ander heuglijk moment gevierd, maar groots was het wel..

Please reload

bottom of page