top of page

Digitaal het nieuwe normaal?

Als werkgever en ondernemer zijn het uitdagende tijden. Zie jij alleen maar beperkingen of zie je deze periode ook kansen? Zijn jullie volop aan het draaien of juist een stilstand aan het voorkomen?

De coronacrisis heeft een ongekende impact op ons allemaal en we kunnen nog niet precies zien hoe alle maatregelen en veranderingen onze toekomst gaan beïnvloeden.


 

Effectief samenwerken op afstand

Juist in deze tijd zijn mensen zich meer en meer bewust van hun werk- en privésituatie, hierdoor ontstaat er ruimte voor reflectie en nieuwe ontwikkelingen. Waar de één pas op de plaats maakt, snakt de ander naar ontwikkeling en uitdaging. Voor de één een periode van rust, voor de ander kan het een ware gamechanger zijn.

Als werkgever is het dan ook van groot belang om goed in contact te blijven met je medewerkers en ervoor te zorgen dat ze in balans en geboeid blijven. Maar hoe doe je dat als iedereen op afstand van elkaar werkt? Onze inzichten hebben wij verwerkt in een whitepaper.

Wendbare medewerkers.PNG

Trainingen 

Online Groeiprogramma.jpg

Als werkgever kun je vanaf 17 april tegen een sterk gereduceerd tarief je werknemers trainingen laten volgen die hen, juist in deze tijd, kunnen voorzien van tools, handvatten en nieuwe inzichten om deze periode glansrijk door te komen. Zorg dat jouw medewerkers mentaal sterk, gemotiveerd en geïnspireerd blijven, zodat jullie deze periode ook als kans kunnen aangrijpen.

 

Op vrijdag 17 april van 9.00 tot 12.00 uur starten we met ‘Effectief werken op afstand’. Hierna volgt er iedere week een andere training gericht op zingeving in werk en organisatie, interne communicatie en samenwerking. 

 

Meer weten over de trainingen of onze overige online dienstverlening? 

bottom of page