top of page

Strategisch eventmanagement

Je evenementen een integraal onderdeel laten uitmaken van je marketingstrategie is voor veel organisaties nog geen gemeengoed. Alleen wanneer je er over nadenkt is het misschien wel een logische stap om te zetten.

Als organisatie ben je continue bezig met je naamsbekendheid en imago. Je zet marketing & communicatie in om een eigen identiteit en betrokkenheid te creëren. Maar hoe houd je dit vast en hoe zorg je ervoor dat jullie werkwijze een continue afspiegeling is van de missie, visie en strategie van het bedrijf ?

 

Bedrijfsevents zijn ideale momenten gedurende het jaar om elkaar te ontmoeten, informatie en ervaringen te delen en meerwaarde voor je organisatie te creëren.

Geef écht lading aan je identiteit in het onboarding programma, op beurzen en klantdagen. Laat strategische thema’s en kernwaarden ook terugkomen op de zomerborrel, het kerstfeest en teamuitjes. En zorg dat bedrijfsactiviteiten buitenshuis zoals heisessies, vergaderingen en trainingen aansluiten op de cultuur binnenshuis.

Het zijn slechts een aantal voorbeelden van events die je kunt inzetten als marketinginstrument en waarbij je zowel aan de employee engagement als de corporate branding werkt.

Ben jij verantwoordelijk voor de bedrijfsuitjes en overweeg je strategisch eventmanagement te introduceren binnen jullie organisatie? Laagdrempelig en dtevents hebben dé oplossing voor een succesvolle implementatie.

bottom of page