Vanaf 13 oktober gelden er aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Hierom hebben wij besloten voorlopig geen fysieke trainingen en cursussen te verzorgen. Wij houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en GGD en hopen op uw begrip. Bent u geïnteresseerd in een online (groeps)training dan zijn wij u meer dan graag van dienst, u zult versteld staan van de voordelen van deze leerwijze en het resultaat.

Wij stimuleren groei in jouw organisatie

In een wereld waar digitalisering de manier van communiceren radicaal heeft veranderd en verbinding met klanten en collega's een steeds grotere uitdaging wordt, verlagen wij drempels om te kunnen groeien. 

Verbinden van klant, collega's en organisatie

Aan de hand van 3 principes brengen wij medewerkers in beweging en bouwen aan een cultuur waarin ontwikkeling, samenwerking en het stimuleren van eigen initiatieven zorgen voor een optimale klantbeleving en de gewenste groei binnen het bedrijf.  

Bewust

Bedrijfsdoelstellingen op een heldere wijze vertalen naar verantwoordelijkheden en rollen 

Bekwaam

Wendbare medewerkers die flexibel en breed inzetbaar zijn door continue ontwikkeling

Betrokken

Aanpassen van het werk aan het talent, kracht en de drijfveren van mensen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Laagdrempelig, een groep creatieve denkers en doeners die organisaties helpt met groei en ontwikkeling. Onze focus ligt op MKB-bedrijven die wij ondersteunen met training, coaching en advies op het gebied van management en bedrijfsvoering, (klant)communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Met een team van nieuwsgierige en enthousiaste professionals helpen wij jou bij het vormgeven van je ambities en het realiseren van je doelstellingen. 

Wij kiezen voor een geheel eigen benadering waarbij we pragmatisch, vaak op spelenderwijze, met elkaar aan de slag gaan. Altijd met respect voor de mens binnen de cultuur van het bedrijf: Laagdrempelig dus!

Drempelverlagers

Robidus-logo
Unica-logo_400x250
KAVB
JustHoreca
logo
BrainCap
logo dt events
Team-Seedorf

Ben jij net als onze klanten klaar om te groeien?

Contact

Lagendijk 3

1541 KA

Koog aan de Zaan

info@laagdrempelig.eu

+31 85 444 49 00​​

Volg ons

© Laagdrempelig 2019

Bianca Bloemen

specialist in het trainen van sociale vaardigheden en gesprekstechnieken, zowel in het bedrijfsleven als wel op de Hogeschool van Amsterdam.