De klantreis

Het in kaart brengen van de klantreis is een belangrijke stap om tot een optimale klantbeleving te komen. Het begrijpen hoe de klant jouw dienstverlening ervaart geeft veel inzichten om snel in actie te komen en richting te geven aan verbeterinitiatieven.

De uitkomsten kunnen onder meer gebruikt worden om te begrijpen waar je toegevoegde waarde levert, waar de klantervaring verder verbeterd kan worden en op welke onderdelen je je echt kunt onderscheiden van de concurrentie.

Ben je benieuwd op welke momenten  je daadwerkelijk een verschil kunt maken voor de klant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies over het optimaliseren van de klantreis van jouw klanten. 

Round Kaart Cutting
Oude betaaltelefoons

Het communicatieplan

Om succesvol te kunnen communiceren met je klant is het verstandig gebruik te maken van een communicatieplan. Het helpt je inzichtelijk te maken welke boodschap je met welke middelen wilt overbrengen en op welke momenten. ​

Daarnaast zorgt een goed communicatieplan ervoor dat iedereen dezelfde stijl van schrijven en spreken hanteert en helpt het de organisatie na te denken over de missie, visie en strategie.

   

Wil je weten hoe efficiënt communiceren een waardevol onderdeel van jouw veranderproces kan zijn?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies over het opstellen van een effectief communicatieplan.

Het organisatiemodel

Om klantgericht te kunnen werken is een wendbaar en transparante organisatie nodig waarin  klanttevredenheid centraal staat.

Door in een platte structuur van teams te werken in rollen met duidelijke gedefinieerde verantwoordelijkheden kun je in kleine stappen het bedrijf rond het werk organiseren. 

Op zoek naar een krachtig middel om succesvol te veranderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies hoe je verandering tussen de oren en in het hart kunt krijgen.  

 

Verandering

Klaar om te groeien?

Wil je weten hoe jouw organisatie succesvol kan veranderen?