top of page

Flexibele structuur

Veel bedrijven zijn functioneel ingericht. Dat is  efficiënt, binnen de afdelingen maar het nadeel is dat hierdoor denkbeeldige ‘muurtjes’ binnen het bedrijf ontstaan. 

 

De hedendaagse onderneming doorbreekt deze muren en richt haar organisatie in rond klantgroepen. Hierdoor weet zij snel in te spelen op de veranderende klantvraag, maakt gebruik van nieuwe technologie en weet  verbindingen te leggen. Zowel intern als extern.

Dit vraagt om flexibiliteit en medewerkers die - indien gewenst - mee kunnen veranderen. Deze organisaties reageren op ontwrichtende innovaties waardoor nieuwe markten ontstaan voor nieuwe producten en diensten.

Working Together on Project

Een gerichte organisatie

Verandering

Om klantgericht te kunnen werken is een wendbaar en transparante organisatie nodig waarin  klanttevredenheid centraal staat.

Door in een platte structuur van teams te werken in rollen met duidelijke gedefinieerde verantwoordelijkheden kun je in kleine stappen het bedrijf rond het werk organiseren. 

Op zoek naar een krachtig middel om succesvol te veranderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies hoe je verandering tussen de oren en in het hart kunt krijgen.  

 

Klaar om te groeien?

Wil je weten hoe jouw organisatie succesvol kan veranderen?

bottom of page