Bewustwording en persoonlijke groei

Werk doen wat aansluit op persoonlijke behoeftes en waarbij het talent wordt aangesproken zorgt voor vitalere medewerkers en levert  meer kwaliteit en toegevoegde waarde.

 

Een objectieve blik van buiten de organisatie en inzet van de juiste hulpmiddelen helpt je bij het ontdekken van persoonlijke effectiviteit.   

Laagdrempelig geeft inzicht in de verschillende talenten binnen de organisatie en zorgt hierdoor voor de juiste match van mens en organisatie op alle niveaus.

Door onze oplossingsgerichte benadering zorgen we ervoor dat je zelf richting  bepaalt, keuzes maakt en de juiste stappen zet in jouw ontwikkeling. Jij bepaalt dus de inhoud, wij begeleiden jou in het proces. 

Formuleren en behalen van ondernemersdoelen

Wanneer je met jouw onderneming wil doorgroeien of voor een flinke uitdaging staat kan een sparringspartner en advies van een buitenstaander soms erg waardevol zijn.

Laagdrempelig begeleidt ondernemers, teams en werknemers op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie en sales.  

Door het stellen van positieve vragen zorgen we voor bewustwording en (zelf)inzicht. We helpen je prioriteiten te stellen en stappen die je moeten zetten helder te krijgen. 

Met vertrouwen op weg naar een organisatie die effectief kan reageren op veranderingen en sneller groeit.  

Klaar om te groeien?

Wil je weten hoe je effectief kunt samenwerken op afstand?

Contact

Lagendijk 3

1541 KA

Koog aan de Zaan

info@laagdrempelig.eu

+31 85 444 49 00​​

Volg ons

© Laagdrempelig 2019