top of page

Een sterk merk en verbondenheid

img-contact.png

Om als organisatie te kunnen groeien heb je de juiste mensen nodig. Het aantrekken van talent zou dan ook geïntegreerd moeten zijn in de strategie van het bedrijf.

 ​

Verbinding 'met het groter geheel' heeft steeds meer invloed op het succes van de organisatie. Het is dus noodzakelijk om je bedrijf aantrekkelijk te maken en op zoek te gaan naar de 'menselijke maat'. 

Laagdrempelig helpt organisaties op weg naar een sterk werkgeversmerk en ondersteund bij het werven en succesvol laten landen van nieuwe talentvolle medewerkers. 

Een baan die bij je past

Werk doen wat aansluit op persoonlijke behoeftes en waarbij het talent wordt aangesproken zorgt voor vitalere medewerkers en levert  meer kwaliteit en toegevoegde waarde.

Goed luisteren en kritisch zijn voorkomt een mismatch tussen de organisatiedoelen en de interesses, persoonlijkheidskenmerken en drijfveren van medewerkers.

Laagdrempelig zorgt aan de hand van analyses en inlevingsvermogen voor inzicht in de vaardigheden en ambities van kandidaten en zorgt hierdoor voor de juiste match van mens en organisatie op alle niveaus. 

Duurzaam inzetbaar

Duurzame inzetbaarheid is erop gericht mensen  gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk te houden. De focus ligt hierbij voornamelijk op arbeidsomstandigheden, vitaliteit en een leven lang ontwikkelen (LLO).

 

Laagdrempelig begeleidt organisaties bij het ontwerp en de inrichting van een positieve leercultuur waardoor medewerkers kunnen inspelen op veranderingen binnen de organisatie en de huidige arbeidsmarkt.   

Door vooral ook oog te hebben voor werkplezier en zingeving  zorgen we dat medewerkers gemotiveerd, zinvol en gezonder aan de slag gaan. Met als resultaat een wendbare organisatie met blije en productieve medewerkers, die blijven plakken.

Klaar om te groeien?

Benieuwd naar de voorwaarden voor werkgeluk en persoonlijke effectiviteit?

bottom of page