Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om fysieke trainingen en cursussen bij te wonen. Wij houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en GGD en deelnemers ontvangen persoonlijk bericht over de spelregels die wij hanteren tijdens de fysieke bijeenkomsten.  Bent u geïnteresseerd in een fysieke groepstraining dan dragen wij zorg voor uw en onze veiligheid.

Wij stimuleren groei in jouw organisatie

In een wereld waar technologische ontwikkelingen de manier van communiceren radicaal heeft veranderd en het aangaan van verbinding met klanten een steeds grotere uitdaging wordt, verlagen wij drempels om te kunnen groeien. 

Verbinden van klant, personeel en organisatie

Aan de hand van 3 principes brengen wij medewerkers in beweging en bouwen aan een cultuur waarin ontwikkeling, samenwerking en het stimuleren van eigen initiatieven zorgen voor een optimale klantbeleving en de gewenste groei binnen het bedrijf.  

Bewust

Bedrijfsdoelstellingen vertalen naar verantwoordelijkheden en rollen 

Bekwaam

Wendbare medewerkers die flexibel en breed inzetbaar zijn door continue ontwikkeling

Betrokken

Aanpassen van het werk aan het talent, kracht en de drijfveren van mensen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Laagdrempelig, een groep creatieve denkers en doeners die organisaties helpt met groei en ontwikkeling. Onze focus ligt op MKB-bedrijven in Noord-Holland die wij ondersteunen met training, coaching en advies op het gebied van sales, (klant)communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Met een team van nieuwsgierige en enthousiaste professionals helpen wij jou bij het vormgeven van je ambities en het realiseren van je doelstellingen. 

Wij kiezen voor een geheel eigen benadering waarbij we pragmatisch, vaak op spelenderwijze, met elkaar aan de slag gaan. Altijd met respect voor de mens binnen de cultuur van het bedrijf: Laagdrempelig dus!

Drempelverlagers

Klaar om te groeien?

Wil je weten hoe je effectief kunt samenwerken op afstand?

Contact

Lagendijk 3

1541 KA

Koog aan de Zaan

info@laagdrempelig.eu

+31 85 444 49 00​​

Volg ons

© Laagdrempelig 2019

Maureen Veurman

specialist in het trainen van communicatieve vaardigheden en media zowel in het bedrijfsleven als voor brancheverenigingen en -organisaties.