top of page

De ex-profvoetballer

Stefano Seedorf.jfif

De 37-jarige Stefano Seedorf is vooral bekend als ex-profvoetballer van onder meer Ajax en FC Groningen. Misschien minder bekend is dat de geboren Zaankanter na een succesvolle Europese voetbalcarrière terug is in zijn stad, nu met zijn eigen onderneming SS4P. We ontmoeten Stefano op de Peperstraat, alwaar hij een prachtige sportruimte heeft opgebouwd waar hij 1 op 1 trainingen geeft.

Veel sporters worden na hun carrière ondernemer, dat ligt echter niet vanzelfsprekend in lijn met hun talent en drijfveren. Hoe is dat bij jou (gegaan)? 

 

 

"Tijdens mijn voetbalcarrière ben ik 24/7 bezig geweest met mijn voetbaltalent, er waren toen nog helemaal geen plannen om een eigen bedrijf te starten. Wel wist ik zeker dat ik ook na mijn carrière iets met sport wilde blijven doen, daar ligt van jongs af aan mijn passie". 

 

Toen ik stopte met voetbal heb ik daarom mijn fitness coaching A en B papieren gehaald en ben vrij snel mijn eigen bedrijf begonnen.’ Van daaruit ben ik verder gegaan mijzelf te bekwamen (en certificeren) ogv revalidatie, conditie en medical fitness.  Dit gaf mij het vertrouwen mijzelf ook echt als  personal trainer te positioneren. 

Stefano Seedorf SS4P.jpeg

De ondernemer

Stefano is inmiddels 5 jaar ondernemer en kijkt samen met ons terug naar de reis die hij heeft afgelegd. Ik heb vijf jaar geleden mezelf een doel gesteld en daar hou ik mij nog steeds aan vast. Ik wil kunnen leven van dat wat mij gelukkig maakt en waar ik plezier aan beleef. 

 

Mijn drijfveren als personal coach zijn mensen helpen hun doelen te behalen. Iemand mogen begeleiden bij het overwinnen van zowel fysieke als mentale blokkades, daar ga ik voor. 

 

Ook zijn talent heeft Stefano opnieuw moeten ontdekken. "Ik ben van nature een sociaal persoon en dit komt bij personal training echt goed van pas. Ik ga eerst uitgebreid het gesprek aan met mijn klant om erachter te komen wat de vraag achter de vraag is. Pas als het werkelijke probleem en doelstelling bekend is ontwikkelen wij gezamenlijk het trainingsprogramma .

 

Het neefje ván is hij allang niet meer. Stefano jaagt zijn eigen dromen na, benut zijn talent optimaal en heeft zijn werkgeluk weer gevonden. 

bottom of page