top of page

De droom

Myrna-1830x700-1072x410.jpg

Toen ik vier jaar was wist ik het al: Ik wil danseres worden!
Dit was zo’n sterk gevoel wat ik moest volgen en ook al werd ik niet op de balletacademie aangenomen op 11 jarige leeftijd, die droom bleef levend in mij.

 

Een rijke danscarrière bij Joop van Ende theaterproducties later spreken wij met onderneemster Myrna van Kemenade, eigenaresse van Yogadreams en Zaanse zakenvrouw van het jaar 2018. 

    

We zijn ontzettend benieuwd naar haar succes als onderneemster en hoe zij invulling geeft aan haar werk. Op de dag van het 12,5 jaar bestaan van haar onderneming geven we een inkijkje in de wijze waarop je succesvol om kunt gaan met persoonlijke kracht en drijfveren als sleutel tot werkgeluk.

 

   ,,Myrna, wat zou jij mensen die overwegen voor zichzelf te beginnen willen meegeven?" Begin nooit ergens aan voor het geld maar luister naar wat je intuïtie je ingeeft, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’

De overtuiging

Yogadreams.jfif

Ik onderneem vanuit het hart en luister goed naar wat mijn gevoel mij ingeeft. Waar ik blij van word is ook wat ik moet doen - dat is mijn sterke overtuiging. Op basis van deze signalen heb ik ook mijn onderneming opgebouwd tot wat het nu is.

Daarnaast zoek ik vanuit deze levensopvatting ook de samenwerking met andere gepassioneerde mensen. Binnen Yogadreams inspireren en stimuleren wij elkaar en bepalen continue onze behoeften op basis van; 

  • Vrijheid

  • Genieten

  • Volle potentieel leven

  • Dankbaarheid

  • Liefde

Yogadreams is hiermee uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf in een prachtig eigen pand met vier zalen, meer dan 50 lessen wekelijks op het rooster en honderden zeer lieve en trouwe leden per week die een les volgen.

Myrna geeft inmiddels 18 jaar les en is daarnaast businesscoach en trainer. Deze ervaringen hebben haar geleerd over het leven, overleven en ondernemerschap. Zij zet zich met liefde in om mensen iets mee te geven waardoor ze beter in het leven komen te staan.

Dat mag wat ons betreft 'Betekenisvol werk' heetten!!!

yogadocent-myrna-van-kemenade_5.jpg
bottom of page