Waardegericht denken en doen 'de sales missie' 

Een succesvolle verkoper beschikt over de juiste karaktereigenschappen en vaardigheden om verbinding te kunnen leggen met de klant. Hoe zorgen zij voor die positieve klantervaring? 

 

Een positieve klantervaring is het resultaat van vaardigheden, het bieden van toegevoegde waarde maar bovenal door verrassing. Net datgene doen waarmee je de klantverwachting weet te overtreffen.  

'De sales missie' leert je de kunst van waardebepaling en verwachtingsmanagement om de verkoop te versterken en de organisatie te laten groeien. Aan de hand van een ambitieus project gaan we aan de slag met de kwaliteiten die succes garanderen.

retro Girls

Klantgericht communiceren

'het storyboard' 

Organisaties die continue met de markt kunnen meebewegen en verbinding weten te leggen met hun klant blijven hun concurrentie voor. Maar hoe zorg je als organisatie voor de juiste klantbenadering? Het opmaken van een storyboard helpt je om klantgericht te kunnen communiceren.   

Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag. Welke contactmomenten zijn er, langs welke wegen en welke gesprekstechniek zet je vervolgens in?  
 

'Het storyboard' leert je op de juiste momenten de juiste communicatieve vaardigheden toe te passen om zodoende echt waarde te kunnen toevoegen. Aan de hand van illustraties brengen we het klantprofiel en de klantreis in kaart en stel je een gericht communicatieplan op. 

Persoonlijke kracht en drijfveren 'jouw coverstory'

De meeste organisaties zijn inmiddels bewust bezig met de impact die ze maken.  Want dat is tegenwoordig wat medewerkers motiveert. Maar hoe faciliteer je als organisatie betekenisvol werk? Job crafting is een veel genoemde oplossing. Uhhhh wat?  

Job crafting betekent baanboetseren. Het is een manier om samen te kijken hoe jouw talenten het beste kunnen worden ingezet. Werk doen wat daadwerkelijk bij je past, waar je energie van krijgt en trots op bent.

'Jouw Coverstory' prikkelt de fantasie en helpt doelen te koppelen aan interesses.  Door te visualiseren activeer je je creatieve brein en vergroot je je zelfvertrouwen.  Deze training biedt een uniek en waardevol inzicht voor jezelf en jouw werkomgeving.

Persoonlijke kracht en drijfveren

Effectief (samen)werken

'de agile kookstudio'

Agile kookstudio.PNG

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, dit vraagt om flexibel en wendbaar ondernemen. Een manier van organiseren die je vast wel eens hebt gehoord is Agile. Maar wat is dat eigenlijk?     

 

Agile betekent letterlijk behendig en lenig. Het is een aanpak waarbij flexibiliteit voorop staat en je leert snel in te spelen op veranderende omstandigheden tijdens een opdracht, project etc.

 

'De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek. Met het koken creëren we een praktijksetting die een ieder begrijpt, voor de nodige ontspanning zorgt en teamdynamiek naar boven laat komen. De Agile kookstudio is een training en kookworkshop ineen.

Zelf organiseren en sturen

'de simulatie' 

Een leergierige, moderne organisatie heeft  ondernemende mensen nodig. De nieuwste vorm van organiseren is Holacratie.  Maar wat is het en waarom zou je het inzetten?

  ​

Holacratie is een manier van organiseren zonder traditionele managers, hiërarchie en zonder opdeling van werk in functieprofielen. Het stelt werknemers in staat om meer op te treden als ondernemers en hun werk zelf in te richten. 

 

'De simulatie' is een unieke methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie. Door middel van gamification en interventies zorgen we voor een veilige omgeving waarin geoefend kan worden. 

Derde oog

Klaar om te groeien ?

Wil je weten waar jouw groeikansen liggen?

Contact

Lagendijk 3

1541 KA

Koog aan de Zaan

info@laagdrempelig.eu

+31 85 444 49 00​​

Volg ons

© Laagdrempelig 2019