top of page

Groeiprogramma 2021

vooruitlopen op verandering

Verandering is tegenwoordig een vast onderdeel van de bedrijfsvoering binnen menig organisatie. Een steeds sneller veranderende omgeving en het continue verbeteren van werkprocessen vragen om een wendbare organisatie en wendbare medewerkers. Wil je inzichten ontwikkelen over jouw gedrag en de omgang met anderen? Kennis over waarde creëren en het bevorderen van verbinding en betrokkenheid in organisaties? Je bewustzijn vergroten omtrent risico's, reputatie en sociaal maatschappelijk ondernemen? Volg dan het Groeiprogramma 2021 en loop vooruit op verandering.

Voor wie

 

Het Groeiprogramma is voor ondernemers, leidinggevende en professionals die zich ervan bewust zijn dat inzicht in de ontwikkelingen die momenteel gaande zijn hen helpt bij het continue verbeteren van de organisatie en de eigen mogelijkheden om ‘future fit’ te blijven.

In het kort

Het Groeiprogramma bestaat uit vier modules van ieder drie weken. Het merendeel hiervan vindt digitaal plaats. Naast online interactie is er iedere maand de mogelijkheid elkaar te treffen tijdens één van onze fysieke events. De studiebelasting is ongeveer 3 uur per week. In deze drie uur krijg je op boeiende wijze inzichten voorgeschoteld, discussieer je met jouw coach en medecursisten en werk je aan opdrachten. Het Groeiprogramma is verrijkend voor je eigen visie-ontwikkeling en waardevol voor jouw organisatie. Binnen drie maanden sluit je het programma af met een adviesplan gericht op een actueel vraagstuk uit jouw praktijk.

Waarom Laagdrempelig

Laagdrempelig maakt leren toegankelijk, een ervaring en bovenal leuk. We gebruiken enerverende werkvormen, inspirerende ontmoetingen en stimuleren om 'anders‘ te denken. Door de slimme opzet is het Groeiprogramma goed in te passen in een volle agenda. De samenwerking met het bedrijven netwerk brengt je de ultieme combinatie van theoretisch sterk onderlegde trainers met inspirerende praktijkprofessionals. De soms conflicterende visies op het vakgebied zetten aan tot verder denken en dragen bij aan jouw visieontwikkeling. Uniek aan het Groeiprogramma is de integratie van kennis uit verschillende vakgebieden. Veelal wordt de relatie gelegd met andere kennisdomeinen als sales, communicatie en leiderschap. Hierdoor verwerf je een generalistische kijk en vakoverstijgende inzichten.

Leren van én met elkaar

Bij Laagdrempelig ben je coproducent van jouw Groeiprogramma. Met jouw medecursisten wissel je doorlopend kennis, ervaringen en visies uit. Zo leer je niet alleen van onze trainers, maar ook van elkaar. Jouw medecursisten zijn allemaal ervaren professionals die werken op leidinggevend of adviserend niveau, zowel in de publieke als de private sector. Door de gemêleerde samenstelling van de groep wordt ieder onderwerp vanuit verschillende perspectieven bekeken. Dat brengt je nieuwe inzichten.

​​Na het Groeiprogramma:

  • Heb je zich op het effect van het toepassen van experiment gedreven leren

  • Heb je het positieve effect van buiten je eigen kaders denken ervaart

  • Kun je je eigen reactie op verandering identificeren

  • Heb je zicht op wat je weerhoudt nieuwe dingen te doen en leer je wat je kunt doen om die belemmeringen weg te nemen

  • Weet je nieuwsgierigheid om te zetten in nieuwe ideeën

  • Kun je concrete stappen zetten om jouw ideeën te realiseren

  • Weet je je omgeving te motiveren en inspireren om draagvlak te creëren voor jouw ideeën

img-wij-stimuleren-groei.webp

                     

                     Praktisch 

 

                     Inspirerend

 

 

                     Visievormend

 

 

                     Drie uur per week

Investering: € 1.400,- voor de gehele opleiding óf € 350,- per module  

Brochure downloaden

Click here to download

Klaar om te groeien?

Benieuwd wat wij voor jou of voor jouw collega's kunnen betekenen?

bottom of page